Dan Petrescu: Îmi doream să antrenez echipa națională, dar nu puteam să las CFR Cluj!

0

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a explicat în cadrul unei conferințe de presă de ce varianta numirii sale la națională a picat.

„Am avut o întâlnire cu cei de la FRF, mi-am spus punctul de vedere. Am fost de acord să antrenez cele două echipe în paralel, dar ar fi trebuit să fie de acord și cei de la CFR. Conducerea n-a fost de acord și n-am mai avut cum să plec. Cred că e o decizie normală, dacă aș fi fost conducător aș fi luat aceeași decizie, probabil.

Îmi doream să antrenez echipa națională, dar nu puteam să las echipa unde sunt. Tot ce a fost creat aici a fost creat la dorința mea. Mă refer la jucătorii care au fost aduși, la banii care au fost cheltuiți. Ar fi suferit prea multă lume.

Este a doua oară când mi se oferă șansa să fiu selecționer. Poate în alte circumstanțe, la o altă oportunitate, voi avea ocazia să antrenez naționala.

Antrenorii care sunt pe listă vor face o treabă bună. Sunt antrenori cu mare experiență în Liga 1, vor face treabă mai bună decât Daum” a declarat Dan Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here