DJTS Cluj finanțează proiecte de „întâlniri viteză”. Din banii publici, normal.

0

Pentru că Ministerul Tineretului și Sportului, în special Direcția Județeană de Tineret și Sport Cluj, stă excelent la capitolul buget-finanțe, s-au gândit oficialii din cadrul conducerii că nu ar fi rău să mai scoate câțiva leuți din banii publici pentru un eveniment care sună foarte tare a melancolie după anii `70 – `80 .

Astfel că DJTS Cluj s-a gândit să sprijine o asociație, Be Antreprenor Weekend Meeting, care organizează în luna octombrie o serie de evenimente de Speed Dating dedicat tinerilor mult prea ocupați cu munca pentru a-și căuta o parteneră de viață.

Asociatia Be Antreprenor Weekend Meeting cu sprijinul DJTS CLUJ si a Ministerului Tineretului si Sportului in cadrul proiectului ” B-Dating” vrea sa uneasca tinerii singuri workoholici din Cluj pentru a avea echilibrul perfect intre viata profesionala si personala. Dupa ce completati acest formular 42 de baieti si 42 de fete vor fi selectati intr-una din sesiunile de speed dating. Sesiunea va fi de 5 minute in care cei 2 participanti vor povesti dupa care baietii vor merge la o alta fata. La finalul fiecarei sesiuni fiecare va da o nota de la 1 la 5. Ca sa existe o potrivire ambii trebuie sa dea nota 4 sau 5. In felul acesta ei o sa primeasca dupa event de la organizatori contactele cu care ei s-au potrivit.

Asociația organizatoare a primit sprijinul DJTS în urma câștigării unui concurs de proiecte dedicate tinerilor, proiect care primește finanțarea direct de la Ministerul Tineretului și Sportului, pentru proiectul de față fiind vorba de 4.680 lei, acesta clasându-se pe locul al patrulea în cadrul concursului.

DJTS mai finanțează alte 3 proiecte: „Tânăr absolvent antreprenor”, al Asociației Studenților și tinerilor ingineri constructori din Facultatea de Construcții Cluj, în valoare de 5.330 lei, „Școala de toamnă <Tineri pentru comunitate>”, al Federației tinerilor din Cluj, în valoare de 15.500 lei, și „Școala de toamnă #defineSchool” al Asociației Young Team, în valoare de 15.600 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here