Sute de hunedoreni EVACUAȚI! Incendiu CATASTROFAL, cu ZECI de EXPLOZII!

0

Sute de hunedoreni au fost evacuați în această seară, după ce un incediu de proporții a cuprins o fabrică de vopseluri din Orăştie, judeţul Hunedoara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, mai multe echipaje intervin la o fabrică de vopseluri din Oraștie, unde s-a produs un incendiu:  pompierii din judeţele Hunedoara, Alba, Gorj şi Sibiu intervin pentru stingerea incendiului din Orăştie.

„Autoritățile locale au decis evacuarea din zona periferică a municipiului Orăștie a copiilor și femeilor. Oamenii vor fi transportați cu trei autocare la sala sporturilor din localitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Populația din municipiul Orăștie este sfătuită să închidă ușile și ferestrele locuințelor și să rămână în case pentru a evita inhalarea fumului degajat în atmosferă în urma incendiului care s-a produs marți după-amiază la o fabrică de vopseluri pe bază de uleiuri din localitate, a mai informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here