Douăzeci de tineri clujeni, prezenți la a șasea ediție a Școlii Politice de la Sulina

0

În perioada 24-27 august 2017 a avut loc a șasea ediție a Școlii Politice de la Sulina, județul Tulcea, destinată tinerilor social democrați aflați la început de drum, având ca activități mai multe acțiuni de ecologizare, socializare și competiții sportive. Așa cum am fost obișnuiți în toate celelalte ediții, la eveniment au participat o mulțime de membrii ai Parlamentului și Guvernului României, printre care Gabriel Petrea, Președintele TSD România și Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, precum și invitați din PES(Party of European Socialists) și YES(Young European Socialists).

„În perioada 24-27 August 2017 a avut loc Tabăra de Ecologizare de la Sulina, eveniment la care am participat alături de 20 dintre colegii de la TSD Cluj. La acest eveniment a participat Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, domnul Gabriel Petrea președintele TSD România, alături de alți membrii ai Parlamenrului și Guvernului României, precum și o parte din echipa de conducere a PES și YES. La această tabără s-au desfășurat diverse concursuri sportive, unde echipa TSD Cluj a câștigat locul întâi la una dintre probe. În ultima zi s-a desfășurat o acțiune de ecologizare. Organizația TSD Tulcea s-a ocupat de organizarea evenimentului, organizare care a fost extraordinară din toate punctele de vedere”  a declarat dl. Vladimir Dan, Președinte TSD Cluj.

Pentru a da un plus de culoare evenimentului, s-au organizat alegeri pentru primarul taberei, luând efectiv parte la procesul electoral cu tot ce înseamnă o campanie politică, apariții în public, precum și competiția dintre candidați.

„Tabăra de la Sulina care a avut loc anul acesta a fost o reușită atât ca organizare cât și ca mobilizare a membrilor TSD din țară. Pe lângă activitățile distractive și de recreere s-au organizat alegeri pentru primarul taberei de la Sulina. A fost un exercițiu interesant unde atât candidații cât și liderii organizațiilor județene au participat la o ședință în care au fost sfătuiți cum să-și conducă propria campanie. Cu alte cuvinte a fost o simulare nu doar distractivă, dar și constructivă. Pe lângă activitățile organizate de TSD Tulcea, o mare parte din colegii din țară au optat pentru o mini excursie cu barca în zonele salbatice ale Deltei Dunării, fiind plăcut impresionați de ce au văzut, confirmând că vor mai dori să revină și anul viitor. Cred de asemenea ca aceste actiuni contribuie eficient în dezvoltarea turismului din zona și sunt sigur că acele locuri vor fi recomandate de toți colegii” a mai completat Marco Romario, Secretar General TSD Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.