Veganii au confiscat un marș de bun simț dedicat reducerii cruzimii față de animale

0

Veganii și alți susținători ai animalelor au fost astăzi parte a unui marș intitulat oficios „Marșul Oficial pentru Drepturile Animalelor”, manifestație în cadrul căreia, oficial, urma să se promoveze compasiunea și iubirea față de animale.

Cu toții știm și suntem conștienți că niciodată nu e necesar un comportament crud față de animale, indiferent dacă sunt destinate consumului sau companiei, dar, deși descrierea oficială a evenimentului nu spunea nimic despre asta, marșul a fost confiscat de Mișcarea Vegană.

Rezultatul? În loc de pancarte și afișe care să îndemne  la compasiune, organizatorii s-au prezentat cu materiale pline de cadavre de animale, pline de mesaje care să inducă celor care încă „nu au evoluat destul” și mai îndrăznesc să consume carne un sentiment de vinovăție și greață.

Participare? Câteva zeci de vegani anemici și câțiva participanți care aveau o idee vagă despre țelul marșului, oameni care, deși consumatori de carne, s-au lăsat corupți de mesajul oficial și care nu au mai îndrăznit să dea înapoi. Niște oameni care încearcă să le explice celor care îi întrebau de ce au ieșit în stradă că ei luptă pentru „pace și armonie” dar și pentru egalitatea în suferință dintre oameni și animalele pe care le consumăm.

Discursurile inițiale sunt pline de aberații despre efectele devastatoare pe care industria cărnii le are asupra mediului înconjurător, evitând să menționeze că emisiile industriei cărnii sunt nimic pe lângă cele ale industriei petroliere, cea care produce întregul arsenal de materiale sintetice cu care dumnealor sunt atât de obișnuiți, fie în îmbrăcăminte, fie în accesorii. Despre limitele pe care o dietă vegană le are nu a vorbit nimeni, de nici o culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.