Alexandru Cadar (USR Timiș): Să deschidem terenurile de sport din incintele școlilor în afara orelor și în timpul vacanțelor

0

Președintele USR Timișoara, Alexandru Cadar, îi solicită primarului Nicolae Robu să deschidă terenurile de sport din incintele școlilor în afara orelor și în timpul vacanțelor.

„Să deschidem terenurile de sport din incintele școlilor în afara orelor și în timpul vacanțelor. Asta ar vrea unii părinți pentru copiii lor. Și asta promitea domnul primar Nicolae Robu acum doi ani. Pentru că situația a stagnat și pentru că acest lucru se întâmplă deja în București, Cluj, Sibiu, Buzău ori Arad, am analizat situațiile de acolo și am trimis primăriei o propunere de rezolvare a acestei probleme. Considerăm că prin această simplă măsură tinerii și copiii din oraș ar avea acces la un loc potrivit pentru a face mai mult sport, s-ar bucura de mai multă mișcare și, în final, ar fi și mai sănătoși”, au transmis reprezentanții USR prin vocea președintelui filialei Timișoara, Alexandru Cadar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here