Unde ne antrenăm toamna aceasta în Cluj?

0

Ce faci când mâncatul fără program, stresul și agitația duc la acumulări de grăsime pe corp, acumulări de care ai vrea să scapi cât mai repede? Apelezi la o sală de fitness profesională, cum e Evolve Plopilor.

Instructorii de acolo, Tudor, Damiana, și Andrei, își ajută clienții să revină la greutatea optimă și să urmeze un stil de viață cât mai sănătos, fie prin cursuri în grup, fie prin antrenamente personale.

Evolve Plopilor oferă o gamă variată de stiluri de antrenamente, începând cu TRX, o formă de antrenament în suspensie, pentru dezvoltarea forței, echilibrului, flexibilității și stabilității; Tae-Bo, un sport care îmbină unele mișcări de taekwondo cu rutine de aerobic; Step Tae-Bo, o formă mult mai intensă de Tae-Bo; Step Dance, un tip de dans care se concentrează pe folosirea picioarelor; Boot Camp, un set de exerciții de suprasolicitare; Tabata, exerciții intermitente de mare intensitate; Circuit, un sport pentru regenerarea organismului și antrenament de rezistență, ce folosește rutine de aerobic de mare intensitate și terminând Afro Dance, un derivat de aerobic cu mișcări inspirate din dansurile africane.

Dotările de care se pot folosi clienții sălii sunt dintre cele mai diverse: corzi, bosu, trx, saltele, kettlebell, săculeți pentru picioare și mâini, saci bulgărești, mingi de fitness, steppere, iar toate aceste echipamente de ultimă generație se folosesc pentru antrenamente inovatoare efectuate de clienții sălii, îndrumați sau nu de instructori și vin în completarea exercițiilor de la aparatele de bodybuilding, dezvoltând atât forța cât și rezistența.

Evolve Fitness Club
Adresa: Str. Plopilor nr. 72
Telefon: 0364 407 227 & 0727 876 252
E-mail: office@evolve-fitness.ro
Web: http://evolve-fitness.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Evolvefitnessclubcluj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.