Rezultate rapide cu High Intensity Interval Training, la Evolve Fitness

0

Te-ai săturat să arzi caloriile în plus doar din dietă și ți se pare că efortul este prea mare pentru rezultatele obținute? Acum ai șansa, prin una din cele mai moderne săli de fitness din Cluj, Evolve Plopilor, să-ți îmbunătățești simțitor condiția fizică, prin unul din cele mai solicitante tipuri de sport, HIIT.

HIIT (High Intensity Interval Training) o serie de exerciții de mare intensitate, intermitente, sau, cunoscut altfel ca SIT (sprint interval training), antrenament în intervale sprint, este o strategie compusă din exerciții cardiovasculare, o alternare continuă a exercițiilor intense de aerobic și perioade de recuperare mai puțin intensă, alternarea fiind continuată până în momentul în care ești prea extenuat pentru a mai continua. Deși nu există o durată standard pentru un curs de HIIT acestea rareori durează mai mult de 30 de minute, variind în funcție de nivelul de anduranță al cursanților.

HIIT este cuprinde serii de aerobic din mai multe domenii, cum ar fi Peter Coe, Tabata, Gibala, Zuniga sau Vollaard, ramuri de aerobic mai greu de întâlnit în sălile de fitness din România, furnizând o vizibilă îmbunătățire a capacităților și condiției atletice, dar și a metabolizării glucozei, iar unele studii au arătat că HIIT poate reduce simțitor masa de grăsime pe întregul corp.

Cursurile constau, în general, dintr-o perioadă de încălzire, urmate de câteva repetiții de intensitate mare separate de exerciții de recuperare de intensitate medie, urmate de o perioadă de răcorire. Numărul de repetiții și lungimea fiecăruia depinde de fiecare tip de serie în parte dar poate ajunge la trei repetări în doar 20 de secunde, iar seriile pot varia pe porțiunea de intensitate crescută.

Evolve Fitness Club
Adresa: Str. Plopilor nr. 72
Telefon: 0364 407 227 & 0727 876 252
E-mail: office@evolve-fitness.ro
Web: http://evolve-fitness.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Evolvefitnessclubcluj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here