Cursuri de Pilates în Cluj, la Evolve Fitness

0

Evolve Plopilor, una din cele mai moderne săli de fitness din Cluj-Napoca, vă oferă o gamă largă de exerciții și cursuri de aerobic, din diferite genuri, tuturor celor care consideră că sportul nu e ceva opțional.

Unul dintre cursurile oferite de cei de la Evolve Plopilor este vestitul Pilates, un sistem de fitness fizic dezvoltat la începutul secolului al XX-lea de Joseph Pilates, după care este și denumit, acesta numind-o „Contrology”. Acum este practicat în întreaga lume, în special în țările din Europa de Vest, Canada, Statele Unite și Marea Britanie. În 2005 erau înregistrați, la nivelul întregului glob, 11 milioane de practicanți de Pilates, doar SUA având înregistrați 14.000 de instructori.

Probele oferite de studii au arătat că Pilates îmbunătățește echilibrul, în general, cu efecte ceva mai reduse asupra oamenilor mai în vârstă, și ajută la menținearea tonusului muscular la adulți, dar nu are efecte asupra condițiilor medicale, cum ar fi problemele de coloană vertebrală. Practicat cu rigurozitate Pilates îmbunătățește flexibilitatea, crește forța și dezvoltă control și rezistență în întregul organism. În cartea sa despre „Contrology” Joseph Pilates își prezință sportul ca fiind arta mișcărilor controlate care ar trebui să arate și să se simtă ca un exercițiu, nu o terapie, atunci când sunt executate corect.

Sistemele Pilates permit modificarea exercițiilor de la „începător” la „avansat” sau orice alt nivel, dar și după obiectivul sau limitările instructorului sau practicantului, iar intensitatea poate fi mărită, treptat, odată ce organismul se adaptează la exerciții.

Evolve Fitness Club
Adresa: Str. Plopilor nr. 72
Telefon: 0364 407 227 & 0727 876 252
E-mail: office@evolve-fitness.ro
Web: http://evolve-fitness.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Evolvefitnessclubcluj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here