În sfârșit, Clujul are metrou! Mulțumim, PSD!

1

Ministerul Transporturilor măreşte valoarea subvenţiilor pentru Metrorex. Pentru 2018 sunt prevăzute subvenţii de 443 milioane de lei, faţă de 415 milioane de lei pentru anul acesta şi 297 milioane de lei în 2016.

Cu alte cuvinte, biletele ieftine pe care le plătesc bucureștenii la metrou sunt subvenționate de la bugetul de stat, de întreaga țară. Fiecare contribuabil din România ajută la imaginea populistă creată de doamna Firea și prietenii ei din Guvern.

Aproape 5% din veniturile bugetului României provin din județul Cluj. Deci aproximativ 20 de milioane lei pentru metroul din capitală vin de la Cluj, din taxele noastre!

Fiecare clujean va plăti ~60 lei în 2018 pentru metroul din București. Putem spune deci că avem în sfârșit metrou. Mulțumim guvernului PSD, nu credeam că se va întâmpla atât de repede!

 

1 COMENTARIU

  1. In municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, se produce o treime din PIB-ul Romaniei. Bucurestiului i se aloca numai 11 la suta din taxele si impozitele colectate pentru administrarea orasului. Din taxele si impozitele colectate din Bucuresti 89 la suta se duce catre judetele mai putin dezvoltate, inclusive la cele din Transilvania
    Judete au contributia cea mai mare la formarea bugetului de stat: Bucuresti 89 la suta din taxele si impozitele colectate. Constanta 86 la suta Ilfov 84 la suta Prahova 56 la suta Cluj 56 la suta Timis 55 la suta Brasov 53 la suta Celelalte judete au contributii mai mici..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.