Furtună VIOLENTĂ în localitatea BULZ din Bihor: VIDEO ȘOCANT!

0

UPDATE 4, O persoană a murit şi 13 sunt rănite, după ce în localitatea Bulz, judeţul Bihor, o furtună puternică a surprins un grup de turişti aflaţi într-un camping. Răniţii sunt transportaţi la spital , transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 persoane sunt transportate la UPU Oradea, iar trei la Huedin.

sursă: Mediafax

UPDATE 3, Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat la Antena 3 că o persoană a decedat, după ce un copac a căzut peste o mașină: „Nu vă pot da informații exacte, sunt pe drum, e furtună pe drum. În tot județul este cod galben de furtuni. Erau peste 100 de persoane, oamenii s-au adăpostit în corturi și în mașini. A căzut un copac pe o mașină. O persoană a decedat. Totodată, un alt copac a căzut peste un cort, iar o persoană este în stare gravă”.

UPDATE 2, IGSU: Având în vedere informaţiile comunicate de apelanţii 112 despre posibilitatea unui număr mare de răniţi, la locul intervenţiei au fost dislocate 3 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

UPDATE 1: Raed Arafat a intrat în direct, la Antena 3, și a spus că nu se știe numărul victimelor dar că se pare că un om a murit.

Furtună VIOLENTĂ în localitatea BULZ din Bihor, la aproximativ 75 de kilometri de Oradea.

Un camping a fost lovit de furtună și din câte se pare câțiva copaci afectați de furtună au strivit mai mulți oameni. Conform surselor Presei Locale o persoană a decedat și mai mulți sunt răniți!

Bulz (Csarnóháza) este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Bihor, Crișana, România. Localitatea este străbătută de râul Iada, care desparte două unități muntoase: Pădurea Craiului și Vlădeasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here