Taco Bell vine în România

0

Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell anunță pentru prima dată oficial că vine în România, anunță profit.ro. Grupul american Yum! Brands, care mai operează KFC și Pizza Hut, vrea să deschidă cel puțin câte 100 de restaurante noi Taco Bell în China Brazilia, Canada și India în următorii 5 ani și să extindă lanțul pe alte 18 piețe, precum România, Peru, Finlanda, Sri Lanka, a anunțat președintele Taco Bell International, Melissa Lora.

Recent, Taco Bell, cu specific mexican, a deschis primul restaurant în Olanda și vrea să se mai extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud, Marea Britanie.

Fast-food-ul Taco Bell operează 7.000 de restaurante în Statele Unite ale Americii și aproape 300 în alte 24 de țări. Obiectivul pentru următorii zece ani este să mai deschidă 2.000 de restaurante în afara S.U.A., conform Forbes.ro.

Compania și-a propus să atingă un număr de 8.000 de locații în S.U.A. până la finalul lui 2022 și să creeze aproximativ 100.000 de locuri de muncă în noile locații. Numai în această vară, compania va angaja 3.500 de persoane în restaurantele Taco Bell. Yum! a încheiat anul trecut cu afaceri de 4,2 milioane de dolari și un profit de 1,6 milioane de dolari.

S-au făcut diverse speculații în ultimii ani privind intrarea Taco Bell în țara noastră, însă acum este pentru prima oară când acestea sunt confirmate de oficialii companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here