TRENUL va opri din nou în Sîngeorz Băi! De luni pe ruta Ilva Mică – Rodna va circula un TREN MODERN!

0

După patru ani de la ultima cursă prin Sîngeorz-Băi, trenul va reveni de luni în stațiune, după ce ruta Ilva Mică – Rodna a fost reactivată. Un tren MODERN va fi circula pe această ruta.

Garnitura de tren ce va opera de la Ilva Mică la Rodna, prin Sîngeorz-Băi, a avut ultimul traseu de control, iar din 17 iulie trei curse vor opera zilnic. Prima va pleca din Ilva Mică la ora 4.50 cu retur la 6.50, a doua la ora 10.00 cu retur la 12.30 și a treia la ora 18.50 cu retur la 21.30.

Deputatul PSD Daniel Suciu este cel care se face „vinovat” pentru această activare, acesta anunțând pe facebook vestea bună pentru localnici și turiști: „După 4 ani de la ultima cursă a unui tren prin Sângeorz-Băi, astăzi a revenit! Garnitura de tren ce va opera de la Ilva Mică la Rodna a avut azi ultimul traseu de control, iar din 17 luna aceasta 3 curse vor opera zilnic. Cred că este o mână de ajutor pentru elevii, studenții, turiștii și navetiștii din zonă iar pentru mine o mare mulțumire sufletească, deși unii se îndoiau că trenul va mai circula vreodată în această frumoasă zonă. Le mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat în acest demers și vă invit să circulați cu un tren modern, cum nu a mai fost pe această legătură”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.