Primăria Oradea organizează licitații dubioase

0

Funcționarii primăriei din Oradea par să fie certați cu logica. Asta în cazul în care le acordăm prezumția de nevinovăție și nu e la mijloc ceva mai necurat.

Despre ce e vorba? Pe data de 4 iulie 2017, pe site-ul primăriei a fost publicat un anunț de licitație, privind publicarea unui anunț într-un cotidian din oraș. Anunțul care urma să fie publicat se referă la o altă licitație, organizată de primărie, pentru închirierea unor standuri la Zilele Cetății, care au loc pe 7-9 iulie.

Singura problemă este că data limită până la care comercianții interesați puteau depune oferte este 3 iulie 2017! Adică cu o zi înainte ca primăria să înceapă demersurile pentru publicarea anunțului. Iar data limită până la care ziarele locale puteau depune oferte pentru acest anunț este 6 iulie 2017.

Am vrea să credem că e doar o greșeală birocratică, că nu este vorba de o licitație aranjată sau de crasă incompetență în rândul angajaților primăriei. Nu am primit încă răspuns la întrebarea noastră, trimisă Serviciului Achiziții Publice din primărie. Vom reveni cu amănunte dacă este cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here