Dezvăluire șoc despre Ioan Rus! Mircea Geoană: Fă un singur exemplar și dă-i-l lui Ioan Rus, că așa o să ajungă și la SRI!

0

La nivelul celor aproximativ 40.000 de membri PSD cu funcții în middle management s-a format impresia că partidul a fost capturat de serviciile de informații din România, a declarat la Digi24 sociologul Alin Teodorescu. Unul dintre agenții SRI în PSD era/este liderul Grupului de la Cluj, Ioan Rus.

„Întâi, de Victor Ponta și clica formată în jurul lui – cu Bănicioiu, Șova, Ghiță și toți ceilalți care erau în jurul lui, el fiind binecunoscut în partid ca fiind fost ofițer acoperit chiar din perioada cât a fost procuror (…) Nu ştiu nimic de Grindeanu, dar cu Tudose nu ştim dacă e ofițer acoperit, dar este foarte apropiat de SRI, împreună cu tot grupul care îl sprijină, mă rog, este un grup acolo, cu Vlase, mă rog, sunt mai mulţi” a declarat Teodorescu.

Alin Teodorescu a mai povestit un episod relevant din perioada când Mircea Geoană era președinte PSD. Acesta i-a cerut lui Alin Teodorescu să facă o strategie a partidului pe următorii 10 ani, care se pare că a ajuns și la SRI prin Ioan Rus: „A ieșit un document de 200 de pagini, cu anexe, care a fost tipărit într-un singur exemplat și dat comanditarului, lui Mircea Geoană. Mi-a spus: mai fă un singur exemplar și dă-i-l lui Ioan Rus, că așa o să ajungă și la SRI. (…) Tot ce a fost acolo scris, redactat, într-un fel sau altul s-a realizat, dar într-un alt mod”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here