Nașul lui Falcă l-a bombardat pe Mihai Fifor la audieri! VEZI ce i-a răspuns senatorul arădean?

0

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nașul lui Gheorghe Falcă, a fost prezent joi la  comisia reunită a Senatului şi Camerei Deputaţilor care l-a audiat pe noul ministru al Economiei, senatorul arădean Mihai Fifor.

Așa cum era de așteptat, Traian Băsescu i-a amintit lui Fifor că este filosof și nu înțelege economia.

„Dragi colegi, vreau sa înțelegem foarte bine că acest Fond Suveran de Investiții este o poveste prost pornită. Ce profituri aduc investițiile pentru că fondurile suverane trebuie să genereze profituri. Vă spun, domnule ministru Fifor, chiar dacă sunteți specialist în Filosofie.(…)Dacă vreti să faceți investiții, faceți-le din bani europeni”, l-a atacat Traian Băsescu.

Mihai Fifor: Nu sunt filosof. Să ia CV-ul meu!

Replica senatorului Mihai Fifor a venit imediat: „Domnul Băsescu are un mod aparte de a adresa întrebări, deja suntem obișnuiți cu modul acesta de abordare. Eu cred că domnul Băsescu este un senator ca oricare altul. A pus întrebări, am răspuns, nu știu dacă a fost mulțumit de răspunsuri (…)  Oricât de supărat ar fi domnul Băsescu că sunt filosof, îi spun că nu sunt. Să ia CV-ul meu”.

Mihai Fifor este unul dintre candidați cu șanse reale pentru a câștiga primăria Arad în 2020, din partea PSD, principalul contracandidat al actualui primar, Gheorghe Falcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here