Untold 2017: peste 200 de artiști vor cânta pe cele 10 scene care vor fi amenajate

0
facebook.com

Organizatorii Festivalului Untold au dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că pentru ediția din acest an, bugetul alocat se ridică la 10 milioane de euro. Totodată, aceștia au anunțat faptul că cei peste 200 de artiști invitați vor cânta pe 10 scene, cu două mai multe decât în ediția precedentă, scrie Mediafax.

„Am pregătit cea mai de succes ediţie de până acum a Untold, cu un impact şi mai mare decât anii precedeni, am investit peste 10 milioane de euro în experienţa Untold, acesta este bugetul total, am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor. Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut. La festival vor fi peste 200 de artişti, noi ne uităm la artişti să vedem care sunt cei mai apreciaţi ca spectacol, astfel încât Untold să fie o experienţă aparte. Armin van Buuren a spus că la Cluj-Napoca are cel mai bun show al lui dintr-un an, iar Martin Garrix a afirmat că Untold este un festival nebunesc. Ne bucurăm să avem acest feed-back pozitiv al artiştilor, astfel încât popularitatea Clujului şi evenimentului se duce în toată lumea”, a declarat Bogdan Buta, managerul general al Untold.

Printre artiştii care vor încânta publicul în cele patru zile de festival se numără Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Marshmello, Afrojack, Dimitri Vegas& Like Mike, Axwell/ Ingrosso, Ellie Goulding, Hurts, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tujamo etc.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.