Un nou mod de a călători în Europa: ALIS Group devine partenerul FlixBus, oferind românilor acces către 22 de ţări europene

0

Astăzi, 13 iunie 2017, la Impact HUB Cluj-Napoca a avut loc o conferinţă de presă prin care furnizorul european de transport  FlixBus a anunţat faptul că îşi întăreşte poziţia pe piaţa din România, alături de un nou partener: Alis Group. FlixBus oferă un nou mod alternativ de a călatori denumit reţeaua verde. Momentan, uneşte centrul, nord-vestul şi vestul României, mărindu-şi reţeaua cu 16 noi destinaţii.

Din 22 iunie, mulţumită partenerului Alis Group, românii vor avea posibilitatea de a călători zilnic spre Budapesta şi Viena, bucurându-se de multe beneficii cum ar fi scaune confortabile cu spaţiu mai mare pentru picioare, internet gratuit şi plug-in-uri  sau USB lângă scaun. Prin faptul că fac parte din reţeaua verde, pasagerii vor avea acces la 1200 de destinaţii din 22 de tări europene.

,,De cât am intrat pe piaţa CEE (Comunitatea Economică Europeană), în 2016, scopul nostru a fost să conectăm toate tările învecinate la reţeaua de transport europeană şi să oferim mobilitate verde şi inteligentă şi pasagerilor români. Multumită echipei ALIS Group ne-am întărit poziţia în România şi putem oferi călătorii de înaltă clasă la preţuri accesibile. Toţi pasagerii ar trebui să se bucure de digitalizarea şi modernizarea industriei tradiţionale de autocare”, a anunţat Laszlo Arany, de la Flixbus Romania MD.

Pentru a putea deveni partener FlixBus, ALIS Group a investit în 10 autocare verzi FlixBus şi a creat 20 de noi locuri de muncă.

,,Sperăm să creştem constant, la noi investiţii în flotă şi să oferim călătorii la standarde înalte. Experienţa şi cunoştintele noastre acumulate în ultimul deceniu şi jumătate, ne-au învăţat să recunoaştem oportunităţile de pe piaţă. Dorim să creştem şi să ne dezvoltăm și ne-am dat seama foarte repede că modelul de afacere al start-up-ului european FlixBus face parte din planurile noastre de viitor şi din dezvoltarea afacerii noastre”, a afirmat Florin Crişan, Directorul General Alis Holiday Group.

Începutul mobilităţii verzi şi inteligente în România: FlixBus aduce industria tradiţională de autocare în era digitală

Reţeaua verde a României va include 5 linii internaţionale. 22 Iunie reprezintă începutul pentru trei dintre ele care vor acoperi Transilvania, Banat şi Crişana. Celelalte două for fi disponibile din iulie şi vor acoperi regiunea Maramureşului. Vor fi legături directe zilnice între Sibiu <> Budapesta, Miercurea-Ciuc <> Budapesta/Viena and Timisoara <> Budapest/Vienna vor fi operate zilnic cu opriri în Arad, Sebeş, Alba Iulia, Aiud, Turda, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Oradea. Din punctele de legătură ale FlixBus, cum sunt Budapesta şi Viena, călătorii vor putea lua alte conexiune ale reţelei verzi către 10 alte tări şi mai mult de 80 de noi destinaţii.

În momentul de faţă mai mult de 60 de milioane de călători beneficiază de reţeaua globală formată din 200.000 de conexiuni zilnice către 1.200 de destinaţii şi 22 de tări, iar România este acum şi ea parte din această reţea.

,,Pe lângă platforma importantă şi beneficiile economice care vin o dată cu modelul de afaceri FlixBus, ni se aduc şi călători noi şi ni se deschide uşa către călătorii pe care reţeaua îi are deja – 30 de milioane de noi pasageri anuali la nivel global. De aceea ne bucurăm că facem parte dintr-o reţea atât de mare, o reţea care străbate Europa şi că noi vom fi cei care vor avea grijă de călătorii români”, a adăugat Florin.

Deja se pot face rezervări, fie pe pagina de web www.FlixBus.ro,  fie pe aplicaţia mobila  în limba română, fie prin intermediul partenerilor autorizaţi sau a agenţiilor de voiaj Alis Holiday

,,Cu aplicaţia mobilă gratuită, în limba română şi care suportă sistemele iOS şi Android, pasagerii  pot foarte uşor să îşi rezerve biletul, să afle ce legături mai sunt disponibile, să afle informaţii suplimentare despre călătoria lor sau, folosing navigaţia să localizeze cea mai apropiată staţie de autocar”, a adăugat Laszlo.

Fiecare autocar respectă standardele europene în ceea ce privește calitatea și siguranța, pentru un plus de confort. FlixBus oferă pasagerilor săi internet wireless gratuit, scaune confortabile cu mai mult loc pentru picioare, aer condiționat, plug-in-uri sau USB-uri lângă fiecare scaun şi toaletă. Anularea biletelor rezervate şi re rezervarea lor este flexibilă şi se poate face cu până la 15 minute înainte de plecare. Bagajele nu sunt taxate suplimentar şi biletele nu e nevoie să fie printate: check-in-ul se poate face cu codul QR de  pe smart phone.

Despre FlixBus

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult timp în urmă. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 200.000 de curse zilnice către 1.200 de destinații din 22  țări.

Fondat și lansat în Germania, fostul start-up combină experiența și calitatea prin strânsă colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din sediile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Kopenhagen, Amsterdam și Milano, FlixTeam se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltare activității și a tehnologiei. Partenerii de transport regional, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare FlixBus verzi, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mijlocii. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienți în toată Europa și a creat mii de noi locuri de muncă în acest sector.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.