Andreea Bocelli cântă cu Alessandro Safina şi Gheorghe Zamfir la Cluj-Napoca pe 25 iunie

0

În mai puţin de 10 zile, marele tenor italian, Andrea Bocelli va fi prezent în România, pentru a susţine două concerte excepţionale: la Bucureşti, pe 22 Iunie, în Piaţa Constituţiei şi la Cluj Napoca, pe 25 Iunie, pe Cluj Arena.

Organizatorii îşi doresc să depăşească limitele impuse în peisajul românesc al concertelor şi să ofere, pe lângă calitatea artistului şi a spectacolului în sine, şi calitate la nivelul organizării. Din acest motiv întreaga desfăşurare de forţe va începe încă din 16 iunie, cu cel puţin o săptămână înainte de concerte, timp în care peste 500 de oameni vor munci zi şi noapte pentru a asigura un set-up fără cusur. Şi în semn de gratitudine pentru publicul, care a ales să petreacă o seară de neuitat în compania marelui tenor, se pregătesc o serie de surprize care să lase o amintire şi mai plăcută a evenimentului.

Şi pentru că numele Andrea Bocelli atrage doar oameni de calitate, organizatorii anunţă cu bucurie prezenţa pe scenă a unui alt iubit tenor Italian, deja cunoscut publicului român: Alessandro Safina. Cu o voce limpede, puternică şi senzuală, dar şi cu un timbru impecabil, Alessandro Safina impresionează prin capacitatea sa de a îmbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a cucerit scenele lumii, având privilegiul de a colabora cu numeroşi artişti internaţionali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Steward, Jose Carreras, dar şi cu ai nostri Brio Sonores şi Amadeus.

O nouă surpriză anunţată de către organizatori este un moment artistic de dans, o coregrafie creată special de Mihai Petre pentru cele două evenimente. Echipa de dansatori va fi formată din Paolo Campigotto şi Alina Petre, care au adunat în palmares numeroase premii, fiind multipli campioni ai României la diverse competiţii, însă şi cu premii importante la campionate de talie internaţională.

Pe scena de la Cluj Arena  şi pe cea din Piaţa Constituţiei, vor urca şi invitaţi speciali. Printre cei deja anunţati se numără nume sonore ale industriei muzicale, precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, Gheorghe Zamfir, maestrul neîntrecut al naiului, precum şi îndrăgitul şi copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina. Aceştia vor fi acompaniaţi de artişti ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale Bucureşti şi de cei ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale din Cluj-Napoca, cu o componentă de peste 70 de instrumentişti şi 60 de corişti.

Astfel, atât scena din Piaţa Constitutiei, cât şi pe cea de pe Cluj Arena, vor fi pline de oameni cu o experienţă impresionantă, de artişti ce trăiesc pentru a dărui bucurie şi trăiri cu adevărat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare notă.

Cele două spectacole Andrea Bocelli vor fi unice, pline de emoţie, de căldură, de voci frumoase şi puternice, de dansuri spectaculoase, special gândite pentru publicul din România.

Deci, nu rataţi, întâlnirea cu Andrea Bocelli şi invitaţii săi, pe 22 Iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi pe 25 Iunie pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. Biletele încă mai sunt disponibile în reţeaua Eventim şi credeţi-ne, nu aţi vrea să lipsiţi!

Un eveniment organizat de Quantum Media şi susținut de Telekom Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.