Primăria Cluj nu mai eliberează autorizații de construcție în cartierul Bună Ziua

0

Primăria Cluj – Napoca a decis să nu mai elibereze autorizații de construcție în cartierul clujean Bună Ziua, motivând că zona este deja extrem de aglomerată.

În momentul de față nu se mai emite niciun fel de autorizație pe strada Bună Ziua pentru că este încărcată deja foarte mult și până în momentul lărgirii străzii nu vom putea și nu vom mai emite niciun fel de autorizație de construire. Cele care au autorizații își urmează cursul și vor fi finalizate pentru că studiul de trafic care a fost făcut acolo a ținut cont de acele autorizații de construire care au fost emise”, a spus viceprimarul Dan Tarcea, la un post de radio.

Ceea ce a omis să precizeze viceprimarul Clujului este faptul că majoritatea terenurilor de acolo au o autorizație de construcție deja emisă, pentru blocuri de apartamente, la care, încă, nu a început construcția. Astfel că în zonă populația va continua să crească, municipalitatea fiind pusă, legal, în imposibilitatea de a anula autorizațiile de construcție deja emise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.