Orășelul Copiilor poposește din nou în Parcul Central

0

Duminică, 11 iunie 2017, Asociaţia  AMiCUS Cluj-Napoca în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Primăria Consiliului Local organizează Orăşelul Copiilor, ediţia a 11-a.

Proiectul constă în crearea unui oraş în miniatură,  într-un limbaj accesibil copiilor. Fiecare instituţie publică sau privată  care participă la eveniment, va fi prezentă printr-un stand, iar copiii, împreună cu părinţii sau cadrele didactice, vor avea ocazia să descoperă utilitatea acestor instituţii, înţelegând astfel modul de organizare al societăţii din care fac parte. Pe parcursul zilei copiii pot vizita fiecare stand, primind pliante informaţionale, jucându-se, intrând în interacţiune cu reprezentanţii instituţiilor prezente în orăşel.

Inspectoratul de Poliţie Judetean Cluj va fi prezent la eveniment cu un circuit rutier, un stand de crimininalistică, acţiuni speciale şi alte surprize.

Prezenţi vor fi şi cei de la SMURD şi Jandarmerie, care vor aduce o maşină de pompieri şi vor prezenta tot felul de ,,accesorii” ale departamentului.

Poliţia Locală va fi prezentă cu o motocicletă şi o maşină a poliţiei Locale. De asemenea, nu vor lipsi cei de la Ambulanţă.

Pe lângă toate acestea, organizatorii promit multe surprize educative pentru cei mici.

Anul trecut a fost foarte multă distracție la Orășelul copiilor:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here