Cursuri de BOSU în Cluj, la Evolve Fitness

0

Pentru cei care vor arderi intense, executate în durate scurte de timp, există acum, în Mănăștur, o soluție, în cadrul sălii Evolve Fitness, și anume cursurile de BOSU.

Ce înseamnă BOSU? Acronimul vine de la o expresie din limba engleză „BOth Sides Up”, expresie care descrie modul de utilizare a unui aparat care stă la baza întregului concept, anume o hemisferă foarte rigidă, care poate fi folosită în ambele poziții.

Când este folosită cu fața rotundă la podea, mingea ajută la îmbunătățirea echilibrului, iar când este folosită invers, aceasta oferă o suprafață instabilă, în timp ce aparatul rămâne stabil, putând astfel fi folosită la o gamă largă de exerciții, de către orice toată lumea, începând cu cei foarte tineri, cei răniți și terminând cu atleți de elită, putând fi utilizat și pentru exerciții de atletism sau aerobic.

Combinația între „stabil” și „instabil” pe care o impun exercițiile din cadrul cursului de BOSU, care duce automat la îmbunătățirea echilibrului și a musculaturii necesare echilibrării, face ca sistemul de exerciții să fie unul din cele mai folosite de luptătorii de arte marțiale.

Acesta a fost „inventat” în 1999 de actualul CEO al companiei care deține marca, David Weck, ajungând rapid a fi unul din cele mai îndrăgite aparate de exerciții.

Evolve Fitness Club
Adresa: Str. Plopilor nr. 72
Telefon: 0364 407 227 & 0727 876 252
E-mail: office@evolve-fitness.ro
Web: http://evolve-fitness.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Evolvefitnessclubcluj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here