Review: Gerovital Stop acnee crema-gel sebum control

0

De când mă ştiu am avut probleme vara cu tenul; având tenul mixt, pur şi simplu mi se ,,scurge” faţa. Dacă nu mă dau cu cremă hidratantă, îl simt uscat, dacă mă dau şi ies în oraș, imi luceşte după 20 de minute şi îl simt încărcat. Evident, de la sebum fac şi acnee. Foarte neplăcut. De-a lungul timpului am încercat tot felul de soluţii şi produse în dorinţa de a avea o piele frumoasă şi vara.

Ei, anul acesta am descoperit întâmplător noua gama Gerovital Stop Acnee de la Farmec. Eram în căutarea unei creme care să mă ajute cât de cât la problemele mele şi avusesem rezultate bune cu un alt produs de-al lor, o cremă, serul antiimperfecţiuni cu efect de iluminare din gama Gerovital Happiness.

Gama Gerovital Stop Acnee este concepută special pentru tenul cu imperfecţiuni, mixt, gras sau acneic. Eu mi-am luat doar crema – gel sebum control pentru ca la preţul acesteia, 16,24 lei, am zis că, de ce nu?

Avusesem rezultate bune cu o altă gamă de-a lor, respectiv Gerovital Plant Stop Acnee.

Crema – gel sebum control ,,este o cremă pentru tenul seboreic, mixt şi cel cu tendinţă acneicăpentru pielea cu aspect lucios şi iritabilă. Are o structură ușoară și plăcută, nelipicioasă, cu absorbție rapidă, ce reduce excesul de sebum și redă pielii senzația de confort. Pielea devine curată și matifiată” , după cum apare descrierea pe site-ul farmec.ro.

Substanţa activă este sebaryl-ul, care cică ar fi un astringent natural care matifiază şi previne iritaţiile.

Ce spun eu? Crema m-a surprins plăcut. Are un miros plăcut, dar nu foarte puternic (parfumurile puternice în crema nu mă încântă, sunt sintetice). Chiar de la prima utilizare pielea mi-a devenit mai luminoasă, porii s-au închis şi nu am mai avut senzaţia că m-am dat cu ulei când am ieşit în oraş. O folosesc deja de o săptămână şi sigur am să o mai cumpăr când termin acest tub.

Ca mod de folosire, eu o folosesc dimineaţa înaintea cremei hidratante cu protecţie solară, respectiv seara înaintea cremei de noapte. Aplic puţină cremă şi îmi masez faţa până când toată crema e absorbită de piele. Aştept cam 5 minute şi după aplic cealaltă cremă.

Pe site-ul farmec.ro sau în magazine găsiţi şi o schemă de tratament pentru dimineată şi seară, ceea ce presupune cumpărarea întregii game. Eu am vrut să încerc doar crema aceasta şi sunt mulţumită. Au şi un CC special în gamă, care îmi făcuse cu ochiul, doar că are o culoare prea închisă pentru mine.

Preţul este foarte convenabil, în plus produsul îşi face treaba.

Voi folosiţi produse Farmec? Care vi se par bune?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.