Vladimir Dan: Este sfidător pentru clujeni ca o „gheretă de termopan” să coste 55.000 euro

0

Vladimir Dan a pozat celebrele chioșcuri în valoare de 55.000 euro, montate vineri în Piața Unirii, latura vestică și a apreciat că este sfidător pentru clujeni ca o „gheretă de termopan” să coste 55.000 euro, chiar sub ochii lui Emil Boc.

Tânărul jurist a prezentat și câteva exemple alternative de chioșcuri și prețuri pentru a le compara cu ce a achiziționat primăria Cluj-Napoca.

„Vă invit să vedeți ultima atracție din oraș… Astăzi s-au montat pe latura de vest a Pieței Unirii din Cluj-Napoca aceste chișcuri. Aparent ele sunt fabricate din profile de aluminiu si geamuri termopan. Dar de fapt ele sunt din ceva metal rar, adus de pe o altă planetă sau din altă dimensiune…ținând cont de prețul înspăimântător de 55.000 euro.

Arată frumos, nu e vorba despre asta, dar ca cetățean al acestui oraș, consider că este sfidător și o insultă la adresa inteligenței locutorilor orașului să coste o „gheretă de termopan” 55.000 euro…

În ultimele două poze se pot vedea niște chioșcuri asemănătoare, second hand ce e drept, la sub 5% din prețul acestor două capodopere. Probabil acestea au aur în profile si geamul este din ceva cristal special, altfel e inexplicabil” a postat pe o rețea de socializare președintele TSD Cluj, Vladimir Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here