Artă la scenă deschisă : teatru / operă / balet – eveniment de strângere de fonduri pentru artă

0

Pentru a cincea oara, Sfera Donaturilor din Transilvania / Transylvania DonorSphere (TDS), un proiect iniţiat de organizaţia Nişte oameni, organizează un nou eveniment menit să strângă fonduri pentru artă, de data aceasta. Partenerul evenimentului este nimeni altul decât Teatrul Național Cluj-Napoca şi tema va fi ,,Artă la scenă deschisă : teatru / operă / balet”.  Evenimentul va avea loc în data de 8 iunie 2017, la Teatrul Naţional, în Rotondă şi va începe la ora 18:30.

Dacă vreţi să participaţi, trebuie să stiţi că proiectele susţinute de TDS sunt proiecte pentru comunitate şi nu proiecte sau bunuri personale. E vorba de nişte oameni, care încearcă, cu resursele disponibile, şi aici sunt incluse, pe lângă bani, şi timp şi oameni şi efort, să sustină prin strângere de fonduri proiecte.

În cazul în care nu ajungeţi, puteţi să trimiteţi donaţii prin alţi participanţi sau să luaţi legătura cu Asociaţia Nişte Oameni, pe adresa: nisteoameni@nisteoameni.org

Şi pentru că e o seară de teatru şi operă în 8 iunie, dresscode-ul e frumos. Ţinute frumoase pentru oameni frumoși. Haide-ţi să susținem arta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here