Ziua internațională a whisky-ului la Cluj: Vino cu cea mai proastă sticlă de whisky și primești una bună!

0

Petrece împreună cu noi la ”Bring Your Own Whisky Bottle”. Anul acesta, sâmbătă, 20 mai 2017, sărbătorim whisky-ul și prietenia ridicând un pahar în cinstea noastră.

20 mai e un eveniment global însă pentru fiecare dintre noi. Convinge-te și participă cu prietenii la Whisky Party!

Tema Whisky Party-ului este ”Vino cu cea mai proastă sticlă de whisky și primești una bună! /”Bring your worst whisky bottle and win a better one”

Regulamentul competiției:

1. Accesul – fiecare participant în vârstă de minimum 18 ani poate participa la concursul cu premii doar dacă va veni cu propria sticlă de whisk(e)y, care este timbrată. Aceasta poate fi începută, însă cantitatea nu poate fi mai mică de aprox. jumătate (1/2) de sticlă de 0,7 l.

2. Participanții care se prezintă cu mai multe sticle de whisk(e)y, pot să-și invite tot atâția prieteni câte sticle au în plus. La concurs nu vor putea câștiga însă decât cu sticla aleasă pentru a fi înscrisă în competiție.

3. Premiile pot fi oferite strict participanților înscriși la degustarea in blind, organizată de echipa snoblesse.ro În cazul în care mai mulți competitori se înscriu cu aceeași etichetă de whisky, va fi inclusă o singură sticlă, iar departajarea în cazul câștigării premiului se va face în funcție de următoarele criterii: data confirmării participării, punctualitate, like pe pagina facebook snoblesse.ro și Sanko Cafe, participarea la alte evenimente organizate de snoblesse.ro, sau participarea dovedită la alte evenimente de whisky (Dramsylvania, Whisky Fest).

4. Voturile vor fi contorizate, iar în urma validării de către echipa snoblesse.ro câștigătorii desemnați vor fi premiați de către sponsor cu o sticlă de whisky.

Rezervări: casian@snoblesse.ro și la Sanko Cafe and Drinks

Parteneri oficiali:

bautura-online.ro

Heinrig Heinrig Food and Beverages

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here