Blogeri de urmărit: Laura Adamache

0

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un blog foarte drag mie, un blog de rețete pentru gătit, rețete simple, ușor de făcut, dar și rețete mai complexe.

Laura Adamache, pe care o găsiți pe blogul lauraadamache.ro a fost de mica pasionată de gătit și se numără printre primii bloggeri culinari de la noi, blog pe care l-a deschis dintr-o întâmplare, undeva prin 2008, la insistențele soțului care a sfătuit-o să îşi strângă toate reţetele într-un loc.

Pe lângă blog, Laura este și autoarea mai multor cărți culinare, ca de exemplu Yummy – 300 de rețete pentru bebeluși și copii și Rețete pentru micile gospodine, precum şi o serie de mare succes ,,24 de rețete delicioase și ușor de preparat” formată din 17 volume cu rețete de aperitive, aluaturi, salate, checuri dulci și sărate, sosuri, omlete, bomboane de biscuiți și ciocolată, supe, preparate din pește și fructe de mare etc.

Ce îmi place mie la blogul Laurei este faptul că explicațiile sunt suficiente pentru a reuși rețeta. Da, nu va ieși din prima ca aspect ca cel al Laurei, dar șansele de a ieși gustos sunt foarte mari. Nu zice pune după ochi, îți vei da tu seama. Explicațiile sunt detaliate și în cazul în care apar nelămuriri, Laura e destul de activă la secțiunea de comentarii, oferind răspunsuri celor nedumeriți. Fotografiile, foarte frumoase care spun o poveste, toate aparțin Laurei (atât cele de pe site cât și cele din cărțile ei) și arată grija ei pentru produsul final. În plus, rețetele sunt foarte inventive, aspectuoase, numai bune pentru a impresiona.

Blogul e foarte ușor de navigat, rețetele sunt împărțite în după categoria rețetei (aluaturi dulci, sosuri, băuturi etc.), precum și după specific (rețete de post, rețete începători, rețete de Paști etc.). Aviz celor care urmează dieta Durkan, Laura are o secțiune specială cu rețete care urmează criteriile acestei diete.

Prin urmare, dacă aveți de pregătit o masă în familie, vreți să faceți ceva dulce, nu mai știți ce să gătiți, vă invit pe blogul Laurei. Sigur veți descoperi ca e o sursă inepuizabilă și veți impresiona cu talentele în bucătărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here