Utilaje pentru gradinarit

0

Dupa cum spune un celebru om ilustru, pamantul rade prin flori si pe buna dreptate, acesta asigurandu-ne hrana de zi cu zi si totodata diferite manifestatii ornamentale placute ochiului si frumos mirositoare. Dar atunci cand vine vorba de intretinerea si amenjarea sa lucrurile tind sa devina usor complicate.

Daca avem o suprafata de pamant cu dimensiuni reduse, in spatele casei noastre sau in fata acesteia si ne propunem sa obtinem maximum, facand o plantatie de ceva anume, atunci trebuie sa stim spre ce utilaje pentru gradinarit sa ne indreptam.

Oare sa fie sapa, harletul sau indeletnicirile noastre personale suficiente pentru a obtine o productie de succes? Fiecare om indiferent de cunostintele sale, are nevoie de parerile unor experti, capabili sa duca la cel mai inalt nivel toate perspectivele, ideile si planurile pe care dorim sa le punem in aplicare.

In acest caz, lasati-ne sa va prezentam motosapa, un utilaj care este dedicat gradinilor, solariilor sau serelor care au o suprafata finita si care nu necesita o atat de mare intrebuintare precum suprafetele intinse. Puteti gasi cateva modele de motosape profesionale pe http://www.cultivi.ro/motosape/

Cu ce vine la pachet aceasta masina automatizata? Are avantajele necesare care sa ne ajute sa economisim timp si bani?

O masina cu transmisie melcata ce are la baza un motor in patru timpi si freze segmentabile sau detasabile cu o latime de pana la 50 cm este argumentul ideal sa ne intrebuiam pentru o cultura pe cinste.

Fiind special conceputa pentru suprafete mici de teren de pana la 5000mp, motosapele au avantajul ca beneficiaza de spatii in care se pot atasata diferite accesorii care sa ajute la lucratul sau intretinerea solurilor.

Care sunt argumentele care ne fac sa distingem o motosapa de calitate? Atunci cand vorbim de elementele componente ale unei motosape, desigur ne referim in primul rand la forma cutitelor dispuse pe freze, capabile sa ajute la tratarea si faramitarea solurilor, fara sa aduca in discutie un efort sustinut si uzura.

In acest caz trebuie sa ne orientam atentia la cutite care au la baza un otel de calitate, tratat special sa faca fata si celor mai dure conditii de lucru, implicit de sol.

Care sunt avantajele pe care le mai pot aduce in discutie motosapele atunci cand vine vorba de lucratul pamantului eficient fara sa necesite o intrebuintare anume?

Producatorii pun la dispozitie acum micilor agricultori modele de motosape profesionale care pot ajunge la adancimi sau latimi considerabile atunci cand vine vorba de operabilitatea solului.

Stiai ca o motosapa profesionala poate lucra cu pana la 100 cm latime si 20 cm adancime in sol? Sau ca puterea motorului poate atinge valori de pana la 7CP, identice cu schema tehnica a unui motocultor din gama superioara?

Acestea sunt doar cateva avantaje pe care le prezinta motosapele, care constituie de altfel o alternativa excelenta pentru suprafetele mici de teren, avand dimensiuni reduse, deci fiind usor de transportat, manere flexibile, care ne permit sa reglam usor inaltimea sau latimea in lucru si care vin la pachet cu un combustibil de inalta calitate oferit de producator, care ne ajuta chiar si sa facem economie.

Care sunt modelele care au acaparat piata in anul 2017? Specialistii ne spun ca exista o multitudine de modele si firme care fabrica motosape bune, dar de departe se remarca Honda FG320, Bronto 500, modele care au un raport perfect de calitate-pret dar si intrebuintare.

Insa daca detinem suprafete de teren cu o dimensiunie mai mare sau egala cu 10 000 mp atunci lucrurile tin sa devina ceva mai interesante, deoarece ne vom gandi la o masina care are o constructie ceva mai greoaie si un motor cu o turatie mai mare si aceea este fara doar si poate motocultorul, care vine la pachet cu o serie de avantaje. Pe http://www.cultivi.ro/motocultoare/ veti gasi recenzii si pareri folositoare in alegerea unui motocultor.

In primul rand, motocultoarele sunt facute pentru toate tipurile de suprafete si culturi si pot avea o putere de pana la 15CP, ideal pentru a castiga timp si a oferi eficienta la superlativ.

In al doilea rand, motocultoarele ofera o rezistenta la uzura mai ridicata si permite posibilitatea atasarii unor accesorii dintr-o gama mai variata, comparativ cu fratele mai mic, motosapa.

Ce accesorii putem atasa la un motocultor? Fara doar si poate ca activitatile de intretinere si lucrare a pamantului necesita accesorii specifice, care sa duca la operatiuni precise.

Cele mai importante sunt fara doar si poate plugul, semanatoarea, rarita, remorca dar si alte accesorii care se necesita in situatii speciale, cum ar fi cele de indepartare a zapezii, de tuns gazon sau de adunat fan.

Mai mult decat atat, pe langa faptul ca sunt folosite exclusiv pentru suprafete mari de teren pentru a castiga timp si a face cum se cuvine toate operatiunile agricole, motocultorul are si o functie speciala, care permite reducerea consumului de carburant chiar si la atasarea unor accesorii.

Stiai ca plugul pentru bilonat daca este folosit in treapta secundara de viteza poate reduce consumul de combustibil si poate oferi o rezistenta mai mare motocultorului?

Sau ca acesta poate prezenta niste dimensiuni de exploatare foarte mari, atat in ceea ce priveste latimea cat si adancimea?

Motocultoarele profesionale pot atinge o adancime de lucru de pana la 25 cm si o latime de 140 cm, ideale pentru culturile care necesita o intrebuintare mai mare.

In aceste perioada producatorii ne pun la dispozitie o serie de oferte si promotii pe care nu avem voie sa le refuzam.

Stiati ca un pachet promotional a unui motocultor este insotit cu minim trei accesorii pentru intretinere si prelucrare a solului? Acum, la niste preturi de invidiat, un motocultor profesional poate fi doar al tau, iar specialistii ne indica sa ne indreptam atentia spre anumite produse care merita toti banii.

In mediul online acum motocultorul 7100 CF, vine la pachet cu o freza de 110 cm, o rarita fixa, un atomizor si o pompa buster la incredibilul pret de 2800 lei, pret redus cu peste 20% fata de valoarea initiala.

Stiai ca acest pachet a primit cele mai bune note din partea cumparatorilor si se afla in topul preferintelor acestora in randul masinilor de prelucrat pamantul?

Dati ocazia sa intri in posesia celor mai bune masini care au puterea sa iti ofere o bucata de pamant bine lucrata pentru o cultura sanatoasa, care sa reprezinte rodul muncii tale pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.