Oncos Gym îți spune de ce e bine să faci sport

0

Este dovedit că persoanele active trăiesc mai mult, dar și mai importantă este calitatea vieții. Nu mai amâna și începe acum un program de exerciții fizice (exerciții de aerobic, exerciții de fitness) care alături de o alimentație sănătoasă sau o dietă, după caz, îți vor aduce beneficii incredibile. Dacă vei face aceste exerciții din plăcere este mult mai ușor să rămâi motivat și de aceea este foarte important să alegi un program cu exercițiile cele mai potrivite pentru tine.

În plus, pentru a face față stresului cotidian și pentru a ne putea bucura de fiecare zi, trebuie să fim pregătiți atât fizic cât și spiritual. Datorită practicării sportului, energia vitală crește, apare buna dispoziție și se îmbunătățește starea generală, iar procesul de îmbătrânire este oprit. Clubul Sportiv Oncos îți vine în ajutor și te sprijină să faci alegerea potrivită în ceea ce privește exercițiile de care are nevoie corpul tău și te îndrumă pe drumul către o viață sănătoasă.

Te așteptăm cu programe pentru acumulare de masă musculară, programe pentru definire sau slăbire. Îți punem la dispoziție o aparatură nouă și instructori specializați, gata să te ajute să ai un corp de invidiat. Suplimente proteice, energizante sau pentru arderea grăsimilor, precum și un orar lejer, completează calitatea serviciilor noastre. Serviciile pe care ți le oferim sunt diverse: fitness, cycling, kangoo jumps, o gamă variată de clase aerobic (body art, fitball, functional training, fat burn, step & tone, zumba, abs & arms, tae bo, abdomene coapse fese, pilates), masaj, saună, solar și cosmetică.

Date de contact:
Adresă: Str. Scorțarilor nr. 26
Telefon: 0264 432 370
Web: http://oncostonusgym.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ClubSportivOncos/
E-mail: clubsportiv@oncos.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here