Smart City-Urban Project, primul eveniment care prezintă soluții și produse smart city

0

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate organizează la Smart City-Urban Project, primul eveniment de soluții și produse smart city. Evenimentul are loc în data de 30 martie 2017, la Camera de Comerț și Industrie a României, sala Aurel Ghibuțiu, începând cu orele 10.00.

Participanți confirmați la eveniment: Ambasadorul Canadei E.S. Kevin Hamilton, Ambasadorul Sloveniei E.S. Mihael Zupacic, Guvernul Valoniei — reprezentanța în România, Ambasada Statelor Unite, Ambasada Qatar, europarlamentari, primari de municipii din țară, City Manageri și reprezentanți ai consiliilor județene, Secretari de Stat și directori ai ministerelor de resort (IMM, MDRAPFE) experți Comisia Europeană și lideri ai industriei.

Evenimentul este cel mai semnificativ eveniment al începutului de an al industriei Smart City din România. Autoritățile locale vor găsi soluții inovatoare, tehnologie de ultimă oră, inovație și proiecte pilot. Producătorii și dezvoltatorii vor găsi soluții de finanțare și cumpărători, iar audiența se va bucura de prezentări și demonstrații ale liderilor din domeniile care formează conceptul smart city. Se vor regăsi de asemenea module dedicate pentru IT&C, Mobilitate Urbană, Construcții/Dezvoltare Urbană, Soluții urbane pentru energie, mediu, apă și ecologizare și Social Citizen.

Eveniment unic prin modul de organizare și abordare, Smart City-Urban Project este primul din seria de evenimente dedicate informării complexe asupra soluțiilor pentru viitoarele orașe inteligente din acest an, atât pe plan național cât și internațional, printre care amintim evenimentele anuale Smart City Convention (17-18 mai 2017) și Smart City Industry Awards (19 octombrie 2017).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu CCIR — Camera de Comerț și Industrie a României, Bucharest Business Breakfast și se află sub patronajul World’s Smart Cities Organization.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here