Home Advertoriale Casa Dinainte, un loc pentru baie și relaxare lângă Cluj

Casa Dinainte, un loc pentru baie și relaxare lângă Cluj

0

În limbajul popular de pe vremuri, “casa dinainte” era un fel de sufragerie (sau living room) în locuințele de la țară, adică o încăpere mai frumos aranjată unde erau primiți oaspeții. De aici vine numele acestei frumoase pensiuni din Sălicea.

Situată la 15km de capătul Mănășturului sau 11km de intersecția Calea Turzii – Bună Ziua, pensiunea consturită recent se află într-o zonă frumoasă, înverzită. Scopul ei este relaxarea totală pentru vizitatorii care-i calcă pragul.

Pe lângă cele 5 spații de cazare, decorate tradițional cu mobilă din lemn masiv, destinate celor veniți de la distanțe mai mari, Casa Dinainte are și servicii utile pentru clujeni. Restaurantul se laudă cu un meniu autentic românesc, cu 50 locuri înăuntru și 40 pe terasă.

Punctele forte sunt piscinele (exterioare și interioare), jacuzzi-ul și sauna, cele dinăuntru fiind funcționale pe tot parcursul anului, cu apă caldă. Având 30 de șezlonguri, este un loc perfect pentru destindere în weekend.

Pe lângă acestea, mai există și loc de joacă pentru copii și teren de sport multifuncțional. Turiștii mai au posibilitatea de a testa alte modalități interesante de petrecere a timpului liber în zonă: plimbări cu calul, vizitarea parcului de animale Moara de Vânt, trasee prin pădure.

Casa Dinainte este un loc pentru întreaga familie, având oferte pe toate gusturile. Se pot organiza aici și diverse petreceri sau întâlniri, atât pentru adulți cât și pentru cei mici. Copiii își pot aniversa ziua de naștere cu prietenii, la locul de joacă din interior, pe orice vreme.

Sunt facilități și pentru business. Team building-uri și evenimente corporate pot fi organizate la pensiune în zilele lucrătoare. Intrările la spa nu sunt condiționate de cazare, se pot plăti și separat.

Casa Dinainte
Adresa: Sălicea, str. Principală nr. 102i, jud. Cluj
Telefon: 0725 595 937
E-mail: info@casadinainte.ro
Web: http://casadinainte.ro/
Facebook: fb.com/casadinainte

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here