Unde faci sport în Mărăști? La Oncos Tonus Gym!

0

Una din cele mai mari și mai vechi săli de fitness din Cluj rămâne cea mai bună opțiune pentru locuitorii din zona Mărăști și nu numai. La Clubul Sportiv Oncos, clujenii pot face aerobic, pot folosi unul din numeroasele aparate existente sau pot să se odihnească în sauna uscată. Parcarea este încăpătoare, astfel că nu există riscul ca mașinile clienților să aibă probleme.

Sala de sport Oncos are diverse programe de acumulare a masei musculare, pentru definire și pentru slăbire. Clienții pot apela la instructorii specializați din incintă, pot să cumpere suplimente proteice, pot să-și aleagă cel mai bun moment pentru a veni (orarul fiind flexibil) sau pot să urmeze un sistem de ardere a grăsimilor.

Pentru a trăi mai mult, un om are nevoie de o alimentație sănătoasă și un program activ. La Oncos poate face mișcare în orice anotimp. Programele de exerciții fizice (fitness sau aerobic), făcute sub supravegherea antrenorilor specializați, împreună cu o dietă potrivită, pot să schimbe viața oricărui clujean, să-l transforme într-o persoană cu mai puține boli și mai multă bună dispoziție.

Este important însă ca fiecare să-și aleagă programul potrivit de antrenament, în funcție de programul și preferințele proprii. Din fericire, la Oncos este inclus instructorul personal în orice tip de abonament. Studenții beneficiază de reducere la prețul abonamentelor!

Iată lista de prețuri completă:

Orar:
L – V : 07:00 – 23:00
S – D : 08:00 – 21:00

Date de contact:
Adresă: Str. Scorțarilor nr. 26
Telefon: 0264 432 370
Web: http://oncostonusgym.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ClubSportivOncos/
E-mail: clubsportiv@oncos.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.