Munca începe online, în tot mai multe domenii

0

Dacă în urmă cu câțiva ani doar informaticienii și designerii foloseau site-urile de joburi, în prezent acestea sunt folosite în tot mai multe domenii, chiar și pentru meserii care nu au nicio legătură cu internetul. Vechile anunțuri de angajare din ziarele tipărite sunt pe cale de dispariție.

Pe site-ul infomunca.ro sunt zeci de anunțuri cu locuri de muncă în fiecare mare oraș, de toate felurile. Aici se pot găsi joburi în Cluj, joburi în Constanța, joburi în București, precum și în alte zone din țară. O simplă căutare ne arată cât de diverse au devenit slujbele pentru care există anunțuri online.

Astfel, pentru Cluj se angajează șoferi, vânzătoare, spălători de vase, electricieni, gestionari de magazie, femei de serviciu, stivuitoriști, macaragii, mașiniști, mecanici, tinichigii, vopsitori auto, manipulanți de marfă și cofetari. După cum se observă, chiar și persoanele cu pregătire scăzută și cunoștințe minime de IT își pot găsi un loc de muncă pe internet.

Site-uri cu anunțuri de joburi sunt printre cele mai utilizate de românii din toate categoriile sociale, pe lângă cele turistice, magazinele online, site-urile de vânzări/cumpărări și cele sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.