Secretarul de stat, Rareș Trișcă, extrem de activ pe malurile Someșului

0

Tânărul secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Rareș Trișcă, nu pare să uite de unde a plecat, acesta efectuând mai multe vizite de lucru în noua sa calitate.

În ultimele zece zile, chirurgul clujean, la invitația deputatului Cornel Itu și a primarilor Costan Morar și Ioan Neselean a vizitat mai multe unități spitalicești din Dej și Gherla.

Dacă acum zece zile, secretarul de stat a vizitat Spitalul Municipal din Dej, la invitația primarului Costan Morar, săptămâna trecută,  chirurgul clujean alături de deputatul Cornel Itu și Gheorghe Ioan Vușcan, prefectul județului Cluj au efectuat vizite de lucru la instituțiile publice din Gherla însoțiți de primarul Neselean Ioan.

Rareş Trişcă s-a născut la Cluj-Napoca în 1983 şi este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu”, promoţia 2008. Trişcă îşi începe rezidenţiatul în 2009 în chirurgie toracică şi oncologică iar în 2011 îşi schimbă specializarea în chirurgie generală. Printre unităţile medicale clujene în care s-a specializat se numără Spitalul Militar de Urgenţă, Spitalul Municipal Clujana şi Institutul Oncologi ”Ion Chiricuţă”. Din noiembrie 2015 şi până în februarie a lucrat ca medic specialist chirurgie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa-Năsăud. Pe lângă activitatea medicală, Rareş Trişcă are şi o bogată experienţă politică, activând în PSD Cluj încă din 2003.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.