Amicalul România – Chile se va desfășura pe Cluj Arena

0

După evoluția de pe Cluj Arena a naționalei României, împotriva Danemarcei din preliminariile Cupei Mondiale, FRF a decis să mai programeze un meci pe același stadion, în data de 13 iunie 2017, un amical cu echipa națională a statului Chile, echipă la care evoluează Vidal și Alexis Sanchez.

Data meciului a stârnit deja reacții de nemulțumire, înfruntarea având loc la doar trei zile după ce naționala va evolua în Polonia, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale.

Mi se pare prost ales momentul, e greu să vii după un meci cu asemenea încărcătură”, a declarat fostul selecționer Victor Piţurcă.

Nu doar Vidal și Alexis Sanchez vor pune probleme fotbaliștilor din națională română, Chile beneficiind și de concursul altor jucători importanți din panoplia cluburilor europene, cum ar fi: Vargas (Tigres), Sanchez (Arsenal), Matias Fernandez (Milan), Hernandez (Celta Vigo), Diaz (Celta Vigo), Vidal (Bayern), Beausejour (Universidad de Chile), Bravo (Man City) – Isla (Cagliari), Medel (Inter), Jara (Universidad de Chile).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.