Aglomerație de păreri și candidaturi în PNL Cluj: Candidatura lui Daniel Buda pentru o funcție națională e în draft!

0

După ce săptămâna trecută, fostul senator, actual președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și-a anunțat candidatura pentru o funcție în conducerea națională a PNL, poate chiar de președinte, a venit rândul lui Daniel Buda să consulte „stâlpii” PNL Cluj pentru o susținere la nivel național.

„Spre deosebire de Tișe, dl. Daniel Buda va face anunțul mai târziu după o consultare prealabilă cu stâlpii organizației județene. Deocamdată Alin a luat-o pe un culoar oarecum paralel cu organizația anunțându-și candidatura. Cu siguranță că o posibilă candidatură a sa pentru președenția PNL nu poate fi decât o glumă. Practic prin anunțul său a mobilizat organizația în jurul dlui. Buda care va obține sprijinul pentru o funcție de vicepreședinte sau prim-vicepreședinte. Alin e izolat la nivel național după retragerea lui Vasile Blaga” a declarat o sursă liberală pentru Presa Locală.

Dacă cele două candidaturi pari bătute în cuie, una asumată, alta în draft, un semn de întrebare mare este cel cu privire la susținerea viitorului președinte al PNL de către Boc: „Cu siguranță că pentru Emil Boc și vechii PDLiști varianta Ludovic Orban nu este deloc confortabilă. Va fi interesant cum va muta Boc. Să fie Predoiu o variantă?” a mai completat sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here