Din februarie primăria Cluj ridică mașinile parcate neregulamentar. Și recuperarea se plătește.

0

 Începând din luna februarie a anului curent vor începe, la nivelul municipiului Cluj – Napoca, ridicările de mașini parcate neregulamentar. Șoferii grăbiți, care parchează la întâmplare, s-ar putea trezi cu roțile blocate sau cu mașina ridicată, iar sumele necesare pentru a o recupera nu sunt tocmai mici.

Prima ședință a Consiliului Local Cluj – Napoca va avea, pe ordinea de zi, un proiect de Hotărâre de Consiliu Local (HCL) prin care se vor stabili tarifele pentru serviciul de ridicări, urmând ca după aprobare să se treacă la ridicarea efectivă a autoturismelor parcate anapoda.

Proiectul HCL propune ca pentru șoferii care vor ajunge la mașină înainte de ridicarea acesteia să plătească „doar”  294 lei pentru deblocarea roților. Dacă mașina a fost deja ridicată de către cei responsabili suma crește la 547 lei, cu fiecare zi de depozitare mai adăugând încă 43 lei. La recuperarea mașinii este necesară, pe lângă plata sumelor pentru ridicare, și a amenzii pentru oprire și staționare în loc nepermis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here