Bezele politice bănățene între Sorin Grindeanu și Nicolae Robu

0

În ultimele două zile, opinia publică a fost martoră la mai multe bezele politice bănățene între premierul Sorin Grindeanu și primarul Timișoarei Nicolae Robu.

Primul pas l-a făcut Robu

Desemnarea premierului Sorin Grindeanu drept prim-ministru a fost bine primită de primarul Timişoarei Nicolae Robu, care a ţinut să îl felicite din nou pe social-democrat: „Eu voi face uz de toate mecanismele de comunicare instituţională, evident că am datoria să transmit adrese care să fie înregistrate oficial, dar în plus, desigur că voi păstra cu domnul prim-ministru Sorin Grindeanu relaţia pe care am avut-o şi până acum. Ne avem reciproc numerele de telefon, ne vom suna reciproc, voi merge la Bucureşti dacă va fi nevoie fără nicio ezitare. Eu m-am oferit să merg la Bucureşti în audienţă la domnul Victor Ponta. Nu am primit nici măcar răspunsul că se poate. Este o epocă trecută mie îmi place să mă ocup de prezent şi de viitor. Mi-am făcut mereu datoria, indiferent cine a fost la guvernare”, a declarat primarul Timişoarei pentru pressalert.

Pe de altă parte, în discursul său de instalare în funcția de premier, din Parlament, Sorin Grindeanu a precizat că a avut o relație bună cu primarul Timișoarei.

În același timp, Grindeanu a lansat partidelor de opoziție, PNL, USR și PMP o invitație la dialog și colaborare și a subliniat că fiecare partid care se află în Parlament îi reprezintă pe cetățenii care l-au votat: „Acest guvern nu va fi guvernul meu, nici guvernul PSD, nici guvernul ALDE, ci va fi Guvernul României”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here