Anna Horvath (STENOGRAMĂ) în mai 2016: Eu le țin pumnii tâmpiților ăstora de la PSD!

0

Viceprimarul municipiului Cluj Napoca, Anna Horvath, trimisă în judecată, de către DNA Cluj, pentru fapte de corupție, spălare de bani și trafic de influență își dorea ca PSD să obțină un scor bun la alegerile locale, pentru ca UDMR să negocieze în forță cu Emil Boc și PNL Cluj pentru creionarea unei majorități în Consiliul Local Cluj-Napoca.

Conform EVZ, la dosar există o înregistrare ambientală a unei discuții dintre viceprimarul Clujului, Anna Horvath și milionarul Fodor Zsolt, care a avut loc în data de 13 mai 2016, în Piața Muzeului din Cluj Napoca, scopul discuției fiind finanțarea campaniei electorale.

Din înregistrări reiese faptul că Anna Horvath știa că Emil Boc va câștiga detașat alegerile și își dorea ca PSD să obțină un scor bun. Anna Horvath îl asigura pe milionarul Fodor că Emil Boc o vrea în continuare ca viceprimar al orașului.

Horvath: Păi Boc stă prea bine, stă foarte bine.
Fodor: Da? Ceea ce înseamnă că?
Horvath: Ceea ce înseamnă că el 60 de procente … experiența a demonstrat că există un echilibru pe cai mari și tuturor le spune că el vrea să continue cu mine, oricât chiar dacă nu va avea nevoie de voturile consilierior noștri, el tot vrea să lucreze mai departe cu mine și etc. doar că nu va mai avea aceeași forță. Bine că eu am o relație interumană, cvasi bună cu el, dar oricum este altceva dacă este li nevoie de susținerea ta. Așa că, eu le țin pumnii tâmpiților ăstora de la PSD, așa cum sunt ei – că nu vrei să știi ce consilieri au, ferească Dumnezeu – dar le țin pumnii să scadă puțin sub 50 la sută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here