Spirit civic: Locuitorii din Iclod și primarul Emil Pîrțoc promovează o petiție prin care doresc stoparea accidentelor de pe E576

0

Spirit civic deosebit al locuitorilor din Iclod: locuitorii comunei promovează o petiție prin care doresc stoparea accidentelor de pe E576.

„Oare câți oameni mai trebuie să moară în localitatea Iclod din județul Cluj ca autoritățile să facă ceva în privința aceasta. Dintr-un simplu „Search” pe Google cu textul „Accident Iclod” se ivesc zeci de articole cu accidente în această localitate. De-a lungul anilor chiar s-au întâmplat foarte multe accidente deosebit de grave pe raza localității. Ce ar trebui să facem pentru STOPAREA acestora? Lumea nu mai este înfiorată când aude de „curba morții” de pe Feleac ci mulți tremură numai când se gândesc că trebuie să treacă prin ICLOD din județul Cluj. Haideți să încercăm să atragem atenția autorităților prin această petiție online, să distribuim la cât mai multă lume, în speranța că POATE o să o vadă cineva care este abilitat în domeniul siguranței rutiere,  pentru a putea  trece linistiți strada toți oamenii și copiii din localitate și să se poată circula în condiții de siguranță pe acest drum” arată locuitorii comunei.

emil pirtoc

Emil Pîrțoc, primarul comunei sprijină demersul considerându-l util în sensibilizarea șoferilor: „În calitate de primar al comunei Iclod am sesizat în nenumărate rânduri administratorul drumului național și politia rutiera. În ceea ce ma privește am făcut toate demersurile, inclusiv am schimbat tot iluminatul stradal de pe acest drum, cel inițial nefiind corespunzător. Avem promisiuni de 2 ani ca se vor înființa noi treceri de pietoni și se vor trasa noi marcaje. Sper ca aceste evenimente dureroase să-i responsabilizeze pe cei abilități și sa ia masuri cat mai urgent. Vă invit să semnați în număr cat mai mare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.