Centrul Aria, cel mai bun loc de relaxare din Sibiu

0

Zilele reci de iarnă ne-au adus la Sibiu, la celebrul Târg de Craciun din acest frumos oraș transilvănean. Dar pentru că în Piața Mare magia are loc seara, am avut toată ziua la dispoziție pentru a colinda prin oraș. Dorind să scăpăm de frig și să ne simțim bine, am căutat un spa.

Așa am ajuns la Centrul Aria, situat la ieșirea din Sibiu spre Alba Iulia, înainte de aeroport. Complexul este mai mare decât ne așteptam și trebuie să recunoaștem că am fost puțin invidioși, pentru că nu avem ceva de asemenea dimensiuni în Cluj, “oraș cu pretenții”.

aria-spa-2Centrul include mai multe secțiuni:

  • Aria Clinic, o clinică medicală privată ce asigură servicii medicale cu peste 25 de specialități în ambulatoriu, servicii de medicina muncii și siguranța transporturilor
  • Aria Aqua, o piscină semiolimpică, plus bazinul cu apă sărată și aquabar-ul din incintă
  • Aria Sport, un centru sportiv ce cuprinde 5 săli de sport: sala indoor cycling , sala fitness, sala Functional Training cu 5 posturi TRX și 6 statii Kinesis, sala de Aerobic, sala de tenis de masă dotată cu 12 mese de joc
  • Aria Reabilitare, o bază de tratament și reabilitare medicală și sportivă, este una dintre cele mai performante și complexe baze de tratament „indoor”
  • Biosauna, sauna finlandeză, saloanele de masaj, salina, jacuzzi, dușurile emoționale, dușul șoc, fântâna de gheață, baia kneipp și baia de aburi pentru îmbunătățirea tonusului
  • Aria Fun, o zonă de entertainment care cuprinde un loc de joacă pentru copii – cel mai mare și mai inovativ din Sibiu.

Noi am petrecut timpul în zona de bazine, unde ne-am simțit foarte bine testând piscina semiolimpică cu apă încălzită, jacuzzi-ul cu apă fierbinte, saunele, dușul emoțional cu ploaie tropicală și “șocul termic” dat de găleata cu apă rece vărsată în cap. Sandwich-urile și limonada de la bar sunt bune și nu atât de scumpe pe cât ne așteptam, din experiența avută la alte aquapark-uri.

aria-spa-3Complexul este nou, curat, bine dotat, serviciile sunt de calitate, iar noi am avut și norocul să prindem o zi mai puțin aglomerată (era deschis chiar și de sărbătoarea națională). La zona Aqua este deschis între 6:30 și 22:00 în cursul săptămânii și între 9:00 și 22:00 în weekend. Noi cu siguranță vom mai reveni când mai trecem prin Sibiu!

Centrul Aria
Șoseaua Alba Iulia nr.100, Sibiu
Telefon: 0269 22 77 78
E-mail: sport@aria.com.ro
Web: http://aria.com.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/AriaSportSibiu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here