Stamatian către Aurora Roșca: Mai bine tăceai! Nasra: Glumițele lui Stamatian nu-și au locul în Consiliul Local

0

Moment amuzant dar și ușor penibil în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Cluj-Napoca. La un moment dat, președintele PSD Cluj a cerut intervenția pentru a comenta situația alarmantă a locuințelor sociale care îi afectează pe marginalii Clujului din zona Pata Rât.

Fostul Prefect al Clujului, președintele de ședință Florin Stamatian a fost atenționat de secretara municipiului Cluj-Napoca, Aurora Roșca, că Horia Nasra încerca să i-a cuvântul. Candidatul PNL la Camera Deputaților, nervos, i-a replicat: „Nu poți să taci din gură?!” Ce a urmat?!

Emil Boc: „La punctul acesta?” (Nasra încearcă să vorbească)

Horia Nasra: „Încerc să iau cuvântul de un minut…”

Florin Stamatian către Nasra: „Îți dau cuvântul la diverse”

Florin Stamatian către Aurora Roșca: „Nu poți să taci din gură?!”

Nasra total impasibil se face că nu aude și vorbește fără ca Stamatian să-i dea cuvântul: „Domnule primar, stimați consilieri locali, cred că această problemă a locuințelor sociale trebuie să o tratăm mult mai serios, decât în a glumi că peste o lună de zile unul sau altul ajunge parlamentar. Mai mult decât atât cred că această situația ar trebui reglementată printr-un consens politic, prin susținerea unui program special, pe doi-trei ani.

Mai mult decât atât vrea să sugerez tuturor consilierilor locali și dumneavoastră domnule primar să vizitați Pata Rât. Aproape la fiecare problemă de acolo, administrația a lipsit.

Emil Boc: „Să nu-mi spuneți mie…”

Horia Nasra: În ceea ce privește gumița cu parlamentarii domnule Stamatian, eu mă simt foarte bine consilier local, sper că și dumneavoastră vă simțitți domnule Stamatian”.

Emil Boc intervine: „Eu speram că partidele astea mari măcar un deputat să producă”.

Horia Nasra: „Mie mi-ar fi rușine să zic asta” (în contextul discției despre Pata Rât)

Imediat după încheierea ședinței, Stamatian i-a spus lui Nasra că este „aiurit” . Tânărul președinte social-democrat i-a replicat: „Glumițele dumitale nu-și au locul în Consiliul Local”.

Minutul 1:14 Discuția Stamatian-Nasra-Boc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here