T9 cere demisia viceprimarului Lucian Nemes: Legea trebuie să fie lege, pentru toată lumea!

0

Asociația T9 cere demisia viceprimarului Lucian Nemes: Legea trebuie să fie lege, pentru toată lumea!

„Va respecta dl avocat Nemeș legile din România? Înalta Curte de Casație și Justiție este instanța judiciară supremă în România. Pe, 15 noiembrie, ICCJ a decis DEFINITIV că dl Lucian Nemeș este INCOMPATIBIL cu funcțiile de Viceprimar și Consilier Local al mun. Turda.

Dle avocat Nemeș, absolvent al Facultății de Drept UBB… vă întrebăm, veți respecta o decizie a ICCJ? Această decizie implică retragerea dvs din funcțiile publice pe care le ocupați. Asociația T9 solicită în mod public demisia dlui Nemeș din toate funcțiile publice pe care le ocupă. Legea trebuie să fie lege, pentru toată lumea” arată cei de la T9.

Vă reamintim cecizia nr.3168/15.11.2016. este postată pe site-ul ICCJ: Admite recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei civile nr.48 din 27 ianuarie 2015 a Curţii de Apel Cluj – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată. Respinge acţiunea formulată de reclamantul Nemeş Lucian Bogdan, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15 noiembrie 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.