Uniunea Salvați România filiala Cluj a depus listele de candidați pentru alegerile Parlamentare din 11 decembrie

0

Filiala Cluj a Uniunii Salvați România (USR) are bucuria să vă anunțe că în ciuda tuturor capcanelor plantate în legea electorală împotriva partidelor noi, ieri, 27 octombrie 2016, am depus listele complete de candidați pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean.

„Filiala USR Cluj a intrat în linie dreaptă în cursa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Ieri au fost depuse dosarele de candidatură la BEJ. Liste de candidați, așa cum am promis, cuprind doar nume noi, oameni care nu au mai făcut politica, oameni cu care ne propunem să schimbăm modul de a face politică în România. În spatele candidaților se află o echipă puternică și motivată care se numește USR Cluj. Vom munci și ne vom lupta până la capăt, avem încredere că vom fi reprezentați cu cinste și pricepere de către candidații noștri” a declarat președintele USR Cluj, Elek Levente.

_mg_2982-2

Ce au declarat candidații USR la depunere?

Mihai Goțiu, candidat USR la Senat: „Sunt onorat de încrederea colegilor mei din USR care speră ca prin mine să aibă în Parlament o voce puternică împotriva celor care au distrus sistemul de sănătate din România. Trebuie să ne vindecăm de minciună și trebuie să acceptăm adevărul că dincolo de vorbe nu am investit în resursa umană și infrastructură din sănătate”.

Emanuel Ungureanu – candidat USR la Camera Deputaților: „Sunt unul dintre avertizorii de integritate ai USR, din decembrie în Parlamentul României. Lupt împotriva oligarhiei transpartinice și împotriva politicienilor vechilor partide care prin practicile lor corupte au pus interesele lor private în fața interesului public”.

Adrian Dohotaru – candidat USR la Camera Deputaților: „Vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată, reprezintă pentru mine validarea faptului că merită să lucrez pentru ceva în care cred. Vă asigur că voi trata această oportunitate cu multă seriozitate. Mulțumesc”.

Adriana Cristian – candidat USR la Camera Deputaților: „Atașate găsiți listele complete de candidați ai USR pentru Senat și Camera Deputaților în Colegiul nr. 13, județul Cluj, declarații din partea conducerii filialei și a candidaților, precum și câteva fotografii de la depunerea candidaturilor”.

Listele complete de candidați Cluj:

 1. Mihai Goțiu
  2. Ramona Harosa
  3. Daniel Doboș
  4. Elena Muscă
  5. Cristian Olinca
  6. Radu Molnar

Camera Deputaților

 1. Emanuel Ungureanu
  2. Adrian Dohotaru
  3. Ovidiu Nistor
  4. Adriana Cristian
  5. Andrei Suciu
  6. Radu Boloveschi
  7. Daniel Kloyber
  8. Mihai Chereji
  9. Alexandra Oană
  10. Radu Chirilă
  11. Alexandra Pintea
  12. Marius Pavăl
  13. Dragoș Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.