Cătălin Drulă le spune timișorenilor ce nu e în regulă cu infrastructura

0

Într-o conferință de presă, la Timișoara, Cătălin Drulă, candidat USR Timiș ne transmite nemulțumirile domniei sale legate de infrastructură:

catalindrula-465x215

„Infrastructura a fost tratată cu amatorism, pompierist, pe genunchi, politicianist și discreționar. Tendința a fost să investim unde sunt puternicii zilei, unde există un interes electoral. S-a investit haotic, iar rezultatele le vedem astăzi. Nu putem lăsa un oraș de importanța Timișoarei fără o legătură cu cel mai important culoar de transport european care trece la câțiva kilometri de Timișoara. Cât privește Centura Sud a Timișoarei, este incredibilă această lipsă de viziune, istoria acesteia este, aș spune, o istorie a neputinței clasei politice. Aparent nu s-a găsit finanțare europeană pentru acest proiect, în condițiile în care au fost lăsați peste 1 miliard de euro necheltuiți din exercițiul financiar european 2007-2015. După părerea mea, asta înseamnă lipsă de viziune și înseamnă politicianism. Asta demonstrează clar incapacitatea clasei politice de a se ocupa de problemele reale.”

Observăm că nu se abate de la propaganda sovietică, cea din anii 40 – 50, practicată de USR, indicându-ne care sunt problemele la care ar trebui să căutăm soluții, fără însă a se comporta ca un adevărat candidat la un loc în parlament, fără a veni cu propuneri de soluții viabile, sustenabile, care să nu sune a propagandă și care să reprezinte, pentru dumnealui, programa electorală personală.

Domnule Cătălin Drulă, noi știm că sunt probleme. Ne mai spune din când în când DNA-ul cum mai sifonau unii bani din buget, bani care ar trebui să fi intrat în infrastructura care vă nemulțumește. Dar am vrea să auzim cum vrei dumneata să rezolvi problemele astea, dacă tot vii și ne ceri votul! Așadar… soluții?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here