Alexandru Cordoș a plecat din PSD la PRU. Doi membri ai PSD Cluj au plecat alături de Cordoș

0

Alexandru Cordoş a declarat recent că a plecat din PSD la PRU deoarece s-a „înhămat la un nou proiect politic” şi a preluat funcţia de preşedinte interimar al PRU Cluj.

„Am demisionat din PSD, nu vreau să dau acum mai multe detalii despre motive. M-am înhămat la un nou proiect politic şi am preluat funcţia de preşedinte interimar al PRU Cluj. Miercuri am depus la BEJ Cluj listele de candidaţi pentru Parlament. Eu voi ocupa locul I la Senat. Cred că este un moment de reformare a clasei politice clujene, un moment în care atenţia opiniei publice trebuie să se întoarcă spre ţară, spre naţiune, spre valorile naţionale româneşti. Am ales calea patriotismului deoarece îmi iubesc neamul, îmi iubesc ţara şi iubesc valorile tradiţionale româneşti” și-a explicat Alexandru Cordoş plecarea.

Fostul senator social-democrat a plecat din PSD cu Florentin Burz, candidat al PRU Cluj la Senat și consiliera sa Martina Luca, candidat al PRU la Camera Deputaților.

Președintele PSD Cluj a precizat că demisia senatorului este unilaterală: „Domnul Cordoş a demisionat în cursul zilei de astăzi din PSD. Este o decizie unilaterală, care-i aparţine. E păcat că după mulți ani alege să se îndepărteze de echipa PSD Cluj. Nu am avut nicio discuţie legată de plecarea sa într-un partid sau altul”.

horia nasra

Chiar în ziua plecării sale la PRU, Curtea de Apel Cluj a decis condamnarea la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendarea pedepsei, sub supraveghere pe 3 ani, a soţiei senatorului  Alexandru Cordoş, pentru trafic de influenţă, sentinţa fiind definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.