Gheorghe Falcă a anunțat lista PNL Arad pentru parlamentare. Traian Igaș, scos din joc de Falcă

0

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă a anunțat lista PNL Arad pentru parlamentare. Surpriza cea mai mare a acestei liste: Traian Igaș, scos din joc de Falcă

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Departamentul de Comunicare al organizaţiei judeţene, primul loc al listei pentru Camera Deputaţilor a revenit fostului consilier local Glad Varga, care este urmat de deputatul Eusebiu Pistru.

Pe locul al treilea al listei se află vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici, fost deputat şi fost ministru al Muncii, pe locul al patrulea, cel de al doilea vicepreşedinte al CJ, Sergiu Bîlcea, iar poziţia a cincea i-a revenit lui Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Pe primul loc al listei de candidaţi ai PNL Arad pentru Senat se află actualul senator Ioan Cristina, care este urmat de deputatul Ioan Şcheau, de consilierii judeţeni Simona Stan şi Corina Crişan şi de Cristian Sălăşan.
Surpriza cea mai mare este însă scoaterea lui Traian Igaș de pe listă, acesta fiind pe lista neagră a liderul liberal, Gheorghe Falcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here