Primăria Oradea a publicat numele DATORNICILOR care înregistrează obligații restante față de bugetul local

0

Primăria Oradea, prin Direcția Economică, a publicat azi, 21 septembrie 2016, pe site-ul instituției www.oradea.ro, lista revizuită a restanțierilor persoane fizice care înregistrează obligații fiscale restante la 16.09.2016 mai mari sau egale cu 1.000 lei și care au fost notificate în prealabil, precum și lista revizuită a restanțierilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la 16.09.2016 mai mari sau egale cu 5.000 lei și care au fost notificate în prealabil.

Lista poate fi vizualizată accesând secțiunea din stânga paginii: Informații de Interes Public – Taxe și impozite locale – Comunicare acte administrative – Listă restanțieri.

Prin acestă revizuire au fost eliminate din listă persoanele care și-au achitat între timp (în intervalul 31 august – 16 septembrie ) obligațiile restante față de bugetul local.

În această perioadă au achitat 45 de persoane fizice, suma achitată fiind 1.170.360 lei, respectiv 3 persoane juridice, în valoare de 21.930 lei. Astfel, momentan figurează ca și restanțieri în evidențele fiscale ale Primăriei Oradea un număr de 5.426 persoane fizice și 295 persoane juridice.

În conformitate cu art. 162 alin 1 din Legea 207/2015 – Codul de procedură fiscală, Municipiul Oradea publică lista debitorilor persoane fizice și persoane juridice care înregistrează obligații restante față de bugetul local.  Potrivit prevederilor legale, în termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligațiilor fiscale, Municipiul Oradea va proceda la eliminarea din listă a contribuabililor care și-au achitat aceste obligații. De asemenea, în cazul obținerii de către contribuabili a suspendării executării actului administrativ fiscal, se va proceda în termen de 15 zile la eliminarea din listă a contribuabililor aflați în această situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here