Dennis Man lasă „Bătrâna Doamnă” pentru Steaua: Mă despart cu inima strânsă de Arad!

0

Dennis Man a semnat cu Steaua București pentru o sumă importantă, 350.000 de euro, care vor fi împărţiţi între UTA Bătrâna Doamnă şi Atletico Arad.

Născut în judeţul Arad, Dennis Man a fost promovat la prima echipă UTA de Roland Nagy. A fost cel mai bun tânăr jucător al celor de la UTA în sezonul 2015/2016, atunci când a marcat zece goluri în 29 de partide.

UTA: Îi mulţumim lui Dennis pentru tot ce a făcut pentru noi şi îi urăm mult succes în continuare!

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua Bucureşti pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului arădean în curtea roş-albaştrilor este efectuată pentru o sumă-record în fotbalul arădean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico şi 2 ani la UTA, suma urmând să se împartă egal între cele două cluburi, conform protocolului încheiat pentru toţi jucătorii aflaţi în această situaţie. Îi mulţumim lui Dennis pentru tot ce a făcut pentru noi şi îi urăm mult succes în continuare!” au anunțat oficialii UTA transferul.

Ce a declarat tânărul jucător imediat după transfer: Mă despart cu inima strânsă de UTA!

„Sunt foarte emoționat, e un amestec de sentimente pentru mine. Mi-a venit să plâng azi dimi­neață (n.a. ieri), dar m-am abținut până la urmă. Mă despart cu inima strânsă de UTA, de băieți, de domnii antrenori de la echipa mare și cei care m-au crescut, fără de care nu reușeam nimic, dar trenul nu oprește prea des în gară. E șansa mea să demonstrez și în Liga I și sunt nerăbdător să încep munca la noul meu club. Acum sunt bucuros și fericit” a declarat imediat după transfer pentru GLSA.ro

Cât a plătit Steaua pentru el: 300.000 de euro jos plus încă 200.000 la două obiective!

Gigi Becali a dezvăluit  cifrele transferurului de la UTA: „Am plătit 300 de mii euro pentru el acum, 100 de mii dacă va juca în acest sezon zece meciuri la Steaua și încă 100 de mii dacă va juca un meci la echipa națională pe toată perioada contractului pe care îl are cu noi. Eu consider că deja am plătit 500 de mii euro pe el. Man este un jucător care cu siguranță va juca zece meciuri la noi și va ajunge la națională. Am preferat să îl iau pe el acum și nu pe Gnohere de la Dinamo, pentru că pe Dennis Man pot să îl vând cu 50 de milioane euro“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here