PENIBIL: Petrecere în Sala Barocă a Muzeului de Artă din Timișoara!

0

Publicația Banatul Azi a prezentat cum cea mai veche clădire din Timişoara, Palatul Baroc, care găzduieşte Muzeul de Artă, a fost gazda unei PETRECERI!

„Cum transformi Muzeul de Artă din Timișoara într-un Cămin Cultural din mediul rural? Îl pui pe Victor Neumann director și deșteptul va închiria Sala Baroc a muzeului pentru cumetriile locale. Treaba asta se întâmplă acum. A se observa că muzeul are protecții la ferestre pentru a apăra elementele din interior de efectele luminii directe. Și sunt convins că și vibrațiile îi fac rău. Sunt curios dacă muzeul are autorizație pentru a organiza chermeze de acest tip”, au scris timişorenii pe Facebook.

„Încăperea unde s-a ţinut petrecerea este chiar Sala Barocă, construită în 1754 şi reabilitată în 2010 cu 330.000 de lei. Potrivit site-ului Muzeului de Artă, camerele din palat pot fi închiriate pentru conferinţe, prezentări, lansări de produse şi…. serate. Pentru a ţine un chef într-o încăpere plină de istorie se achită 2.500 de lei.

Astfel, deşi este legală şi aprobată de Consiliul Judeţean Timiş, proprietarul clădirii, închirierea Palatului Baroc şi a sălii cu acelaşi nume, este condamnată de timişoreni” precizează cei de la Banatul Azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here